Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús.
Pot canviar la configuració o obtenir més informació visita la nostra Política de Cookies

para quien

Tots els/les Dietistes-Nutricionistes d'alimenta't formem part del Col·legi de Dietistes-Nutricionistes de Catalunya CODINUCAT.

Per a qui

A alimenta’t treballem per empreses, organismes i persones que valoren la professionalitat i rigor científic en el camp de la Nutrició i l'Alimentació.

Els nostres clients busquen un projecte personalitzat, que aporti un valor afegit a la tasca que desenvolupen i que satisfaci les seves necessitats explícites i implícites.

Els nostres clients de consulta dietètica volen assolir un bon estat de salut sense recórrer a productes miraculosos i dietes desequilibrades que poden posar en perill la seva salut. Confien en el seu Dietista-Nutricionista, qui els proporcionarà totes les eines que necessitin per millorar els seus hàbits alimentaris.

alimenta’t treballa per a qui sap apreciar la màxima qualitat de servei i professionalitat en un aspecte tan important per la salut.

alimentat

alimenta't. Institut d'Educació Nutricional - Tel. 677 597 091 (Horari d'atenció de dilluns a divendres de 9:00 a 20:00h) - info@alimentat.com

@Nostrum 2024