Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús.
Pot canviar la configuració o obtenir més informació visita la nostra Política de Cookies

Sol·liciti més informació a través del nostre:
formulari

Política de Privacitat

INSTITUT D'EDUCACIÓ NUTRICIONAL SL (Des d'ara, ALIMENTA'T), amb domicili al C/Ausiàs March, 134, 1º 2ª- 08013 Barcelona i correu electrònic info@alimentat.com, i proveïda de NIF B-65306540, declara el seu respecte i compliment de les disposicions recollides en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de Desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (des d'ara, LOPD) i el compliment de les previsions legals contingudes en el Reial decret 994/1999, de 11 de juny, relatiu a les mesures de seguretat dels fitxers automatitzats que continguin dades de caràcter personal, als efectes del qual ha establert tots els mitjans tècnics al seu abast per a evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i apropiació indeguda de les dades que Vè. faciliti a ALIMENTA'T, sense perjudici que les mesures de seguretat en Internet no siguin inexpugnables. Per tot això, ALIMENTA'T li informa de la seva política de protecció de dades, perquè Vè. determini voluntàriament si desitja facilitar les seves dades personals a ALIMENTA'T.

ALIMENTA'T li informa igualment que les dades de caràcter personal que Vè. introdueixi a través de la pàgina web situada en l'adreça d'Internet www.alimentat.com (des d'ara, el Portal), així com els quals pogués facilitar en el futur en el marc de la seva relació jurídica amb aquesta entitat, es recolliran en un fitxer automatitzat de dades de caràcter personal propietat de ALIMENTA'T, les dades de la qual consten en l'encapçalament, que quedarà sota la responsabilitat de l'empresa. A l'efecte de donar compliment al previst en la LOPD, es fa exprés esment que ALIMENTA'T és la responsable i destinatària del fitxer que s'incloguin les dades de caràcter personal que Vè. li faciliti mitjançant qualssevol dels formularis amatents als efectes en la pàgina web indicada.

Per a integrar les seves dades en el fitxer de ALIMENTA'T i, si escau, comunicar les seves dades a tercers, es necessita el seu consentiment inequívoc, que podrà prestar mitjançant l'acceptació d'aquesta política de privadesa, triant l'opció “HE LLEGIT I ACCEPTO EXPRESSAMENT LA POLÍTICA DE PRIVACITAT DE ALIMENTA'T” que es presenta abans de cada formulari de sol·licitud de dades. Abans d'aquesta acceptació cap dada de caràcter personal relatiu a la seva persona serà incorporat a fitxers del ALIMENTA'T.

Les dades que Vè. facilita a ALIMENTA'T tenen com finalitat poder ser utilitzats per aquesta companyia per al desenvolupament de qualssevol de les activitats pròpies del seu negoci del sector de la prestació de serveis informàtics i de consultoria, a l'efecte de gestionar, administrar i prestar-li els serveis que sol·liciti, així com per a activitats de promoció dels seus productes o serveis i per a enviar-li informació comercial relacionada amb els nous productes.

Així mateix, la seva acceptació de la present Política de Privadesa suposa la prestació del seu consentiment exprés perquè ALIMENTA'T pugui remetre-li comunicacions publicitàries o promocionals per correu electrònic o altre mitjà de comunicació equivalent, en els termes establerts per la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic. En el supòsit de no estar interessat a rebre aquest tipus de comunicacions pot dirigir-se a ALIMENTA'T, a l'adreça anteriorment indicada o al correu electrònic info@alimentat.com, manifestant la seva voluntat.

Excloent  els camps que expressament es determini el contrari per mitjà d'un asterisc (*), la resposta a les preguntes sobre dades personals és voluntària, sense que la falta de contestació a aquestes preguntes, impliqui un minvament en la qualitat dels serveis que Vè. sol·licita. La falta de cumplimentació dels camps determinats com obligatoris o el subministrament de dades incorrectes impossibilitarà que ALIMENTA'T pugui prestar-li els serveis que sol·liciti.

Vè. tindrà la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades personals que obren en els fitxers de ALIMENTA'T, sol·licitant-lo per qualsevol mitjà que deixi constància del seu enviament i de la seva recepció. Per a exercir els seus drets podrà dirigir-se a ALIMENTA'T, a l'adreça indicada al inici de la present Política de Privadesa, a l'atenció del Responsable de Seguretat (Ref. LOPD).

ALIMENTA'T es reserva la facultat de modificar la present Política de Privadesa per a adaptar-la a les novetats legislatives, jurisprudencials o d'interpretació de l'Agència Espanyola de Protecció de Dades. En aquest cas, ALIMENTA'T anunciarà dits canvis indicant clarament i amb la deguda antelació les modificacions efectuades, i sol·licitant, en cas que sigui necessari, la seva acceptació d'aquests canvis.

alimentat

alimenta't. Institut d'Educació Nutricional - Tel. 677 597 091 (Horari d'atenció de dilluns a divendres de 9:00 a 20:00h) - info@alimentat.com

@Nostrum 2023