Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús.
Pot canviar la configuració o obtenir més informació visita la nostra Política de Cookies

revision de menus

Sol·liciti més informació a través del nostre:
formulari

Revisió de menús

Ens els darrers anys les autoritats sanitàries han reconegut la importància de l'alta prevalença de malalties amb base o tractament dietètic: sobrepès, obesitat, dislipèmies, hipertensió, trastorns metabòlics...

En aquest sentit la recent "Ley 17/2011, de 5 de julio, de seguridad alimentaria y Nutrición" ens diu:

  • La correcta nutrició s'ha convertit en una preocupació creixent de les autoritats sanitàries nacionals i internacionals per la ascendent evolució de la prevalença de l'obesitat, constituint en si mateixa una malaltia i un factor de risc per altres malalties de major gravetat.

  • Les autoritats competents han de vetllar perquè els menjars servits en escoles infantils i altres centres siguin variades, equilibrades i estiguin adaptades a les necessitats nutricionals de cada grup d'edat. Seran supervisades per professionals amb formació acreditada en nutrició humana i dietètica.

  • Correspon a les diferents administracions públiques, en l'àmbit de les seves competències, la realització dels controls oficials necessaris per assegurar el compliment del que preveu aquesta Llei i les disposicions de les comunitats autònomes aplicables en la matèria.

alimenta’t Institut d'Educació Nutricional, SL compta amb un equip de Dietistes-Nutricionistes especialitzats en el disseny i la valoració nutricional de tot tipus de menús.

alimentat

alimenta't. Institut d'Educació Nutricional - Tel. 677 597 091 (Horari d'atenció de dilluns a divendres de 9:00 a 20:00h) - info@alimentat.com

@Nostrum 2024