Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús.
Pot canviar la configuració o obtenir més informació visita la nostra Política de Cookies

nutricionistas alimentat

Tots els/les Dietistes-Nutricionistes d'alimenta't formem part del Col·legi de Dietistes-Nutricionistes de Catalunya CODINUCAT.

L´equip

alimenta’t és una empresa formada per un equip de Dietistes-Nutricionistes que neix amb l'objectiu de promoure l'alimentació equilibrada i fer-la arribar a tots els públics

Àlex Vidal: Dietista-Nutricionista (col núm. 00386) per la Universitat de Vic, i Tècnic Auxiliar de Farmàcia per l'escola Ramón i Cajal. Ha treballat durant anys en l'àmbit de la restauració col·lectiva i hospitalària. Ha cursat el Curs d'extensió universitària: Fonaments de nutrició en l'esport i el Curs de perfeccionament en nutrició esportiva (Nutritional Coaching) a la Universitat de Barcelona. Especialista en Nutrició Esportiva (dietes per baixar pes, guanyar massa muscular, millorar el rendiment esportiu ...) Nutricionista Deportivo Barcelona Ha impartit tallers i conferències en diverses associacions dins de programes de promoció de la salut. També ha cursat el Postgrau en Màrqueting i Direcció d'Empreses per la Universitat Autònoma de Barcelona.

Andrea Arroyo: Dietista-Nutricionista (col núm. 00213) Graduada en psicologia amb menció clínica per la Universitat Oberta de Catalunya, a més és màster Oficial en Nutrició i metabolisme per la Universitat de Barcelona. Dietista-nutricionista amb àmplia experiència en l'àmbit clínic, a nivell hospitalari ia nivell privat, especialment en el camp de l'endocrinologia i la nutrició. Especialista en trastorns alimentaris (TCA) i en el tractament i millora de les relacions disfuncionals entre la nostra dieta, la nostra ment i la gestió de les nostres emocions. El seu perfil i experiència podràn dotar-te d'eines de Coaching nutricional i estratègies motivacionals per adquirir un nou estil de vida.

Cristina Echevarría: Dietista-Nutricionista (col núm. 01118) ha cursat el màster en nutrició humana i qualitat dels aliments de la Universitat dels Illes Balears. La seva estada a l'Hospital de Mataró com a nutricionista en pràctiques va fer que s'interessés especialment en dislipèmies (problemes amb el metabolisme de greix com triglicèrids, colesterol, etc.) i obesitat per això té molta experiència en aquest àmbit. És especialista en disseny i valoració de menús per a tot tipus de col·lectivitats (escoles, residències per a la tercera edat) i coordina els projectes d'assessoria en restauració col·lectiva (caterings, clíniques, restaurants i cadenes ...).

alimentat

alimenta't. Institut d'Educació Nutricional - Tel. 677 597 091 (Horari d'atenció de dilluns a divendres de 9:00 a 20:00h) - info@alimentat.com

@Nostrum 2024